FOTO: JuventusFC/Twitter
in , , , ,

KOMISO: ‘Nismo mnogo izgubili odlaskom Vlahovića! On je odbio Real!’

U Firenci ne žale zbog Dušanovog prelaska u redove crno-belih!

Predsednik Fioretine, Roko Komiso, govorio je za tamošnje medije o odlasku Dušana Vlahovića u Juventus. Prvi čovek ‘ljubičastih’ smatra da njegova ekipa nije mnogo izgubila kada je srpski reprezentativac odlučio da pojača crno-bele.

-Statistika govori za sebe. Vlahović je u Juventusu postigao sedam, osam golova, isto koliko i njegove zamene Kabral i Pjontek. Tako da nismo mnogo izgubili njegovim odlaskom. Dobro nam je bilo i bez njega – kazao je Komiso, pa se potom osvrnuo na pregovore oko Vlahovićevog transfera tokom prethodne zime:

-On i njegovi agenti nisu bili baš iskreni. Prvo su bili zadovoljni sa četiri miliona, pa onda su tražili osam, pa zatim šest miliona i procenat. Tada su, sa moje strane, prekinuti pregovori jer nisam hteo da prihvatim tu situaciju. Ne znam koliko su meseci razgovarali sa Juventusom, ali pošto je odbio Real, Arseanl, Atletiko, morali smo da ubrzamo dogovor. Nisam želeo da napravim greške koje su pravili Milan i Napoli i uzeo sam novac, koji nam olakšava posao oko finansijskog fer pleja – istakao je prvi čovek Fiorentine.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ODRŽANA SKUPŠTINA SD CRVENA ZVEZDA: Stojan Vujko prvi čovek crveno-bele porodice!

NBA: Dončić uspeo da zaustavi Voriorse, Bjelica ga umalo iznenadio (VIDEO)