1
Fudbal

Aleksandar Dragovic Superliga Srbije, Vojvodina - Crvena Zvezda 7.11.2021. Novi Sad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ČUDNA ODLUKA RANGNIKA: Nije pozvao Dragovića u reprezentaciju, a njemu malo fali da obori veliki rekord!

Objavljeno: 24.05.22 u 13:50

Malo je falilo iskusnom defanzivcu da izjednači rekord Andreasa Hercoga po broju nastupa za reprezentaciju.

Tačnije, samo tri utakmice su falile Aleksandru Dragoviću da izjednači pomenuti rekord. Ipak, u tome ga je sprečio Ralf Rangnik, koji ga nije pozvao u reprezentaciju za predstojeće četiri utakmice Lige nacija.

Rangnik je nedavno seo na klupu reprezentacije Austrije, koja će već 3. juna odmeriti snage sa Hrvatskom, potom Danskom i onda sa Francuskom.

Mnogima je čudno to što se Dragović nije našao na spisku, a i dalje pruža fenomenalne partije u dresu Crvene zvezde, sa kojom je sada i osvojio šampionsku titulu. Sportski direktor Fudbalskog saveza Austrije Peter Šetel ističe da svi znaju koliko je Dragović dobar igrač, ali i da na štoperskoj poziciji ima mnogo kvalitenih fudbalera.

– Bio je razočaran, jer je želeo da igra. Mogu da razumem njegovo razočaranje – kazao je Šetel.

0
0

1 Komentara

  1. Ne dobiva se nešto u reprezentaciji na osnovu starih zadruga….a Dragović igra u klubu koji je izgubio 5 mečeva u 5 godina. Dakle sve namešteno…mogao bi i da presedi 90 minuta i igra remi sa Borjanom i opet bi pobedio.
    Dakle, od kako je došao u Srbiju, nije odigrao takmičarski utakmicu, a sad bi trebalo da ima nešto u reprezentaciji!?
    E, neće da može.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter