0
Domaći fudbal

Delije Sever Navijaci Crvena Zvezda - Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

BITNA INFORMACIJA ZA DELIJE: Sezonske ne važe za finale kupa, evo koliko para morate da izdvojite za kartu!

Objavljeno: 24.05.22 u 14:23

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava sve navijače koji poseduju sezonske ulaznice da sa istim neće moći da pristupe stadionu “Rajko Mitić” na utakmici finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana u četvrtak od 18 časova.

Takođe, karte za poslednji meč ove sezone su za sve zvezdaše dostupne onlajn, kao i na blagajnama Marakane.

Važno obaveštenje za sve sezonce pred jednu od najvažnijih utakmica crveno-belih ove sezone jeste da sa svojim ulaznicama neće moći da pristupe, kao što je to slučaj na prvenstvenim duelima, odigravanju duela između Crvene zvezde i večitog rivala na Marakani.

Ulaznice za meč finala kupa su puštene u prodaju onlajn putem, a svi zainteresovani mogu kupiti ulaznice na sledećem linku: https://crvenazvezda.iticket.rs. Takođe, ulaznice svi navijači mogu kupiti na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” svakog dana do početka utakmice od 10 do 18 časova po sledećim cenama:

Sever: 500 dinara
Istok bočno: 800 dinara
Istok centralno: 1000 dinara
Zapad bočno: 800 dinara
Zapad centralno: 1000 dinara
VIP zapad: 1500 dinara

Delije su napravile spektakularnu atmosferu na poslednjoj utakmici u Superligi Srbije, kada je preko 40 hiljada zvezdaša bodrilo izabranike Dejana Stankovića. Pred crveno-belima je ostao još jedan meč, a cilj je jasan – odbrana “duple krune”!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter