0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_inside

VLASNIK PSŽ-A PONOSAN: Novac nije najvažnija stvar za Kilijana!

Objavljeno: 23.05.22 u 18:43

Smatra da su sportski motivi presudili!

Kilijan Mbape je odlučio da će ostati na tom mestu, te je produžio ugovor sa klubom, ali neće baš svi ostati na pozcijama, na kojima su dosad bili. Iako se pričalo da je gotovo izvesno novi igrač Reala, došlo je do potpunog zaokreta, ono što je navodno bilo dogovoreno, palo je u vodu, a Mbape je ostao u ‘gradu svetlosti’. Ipak, Sveci su izborili da napadač ostane u Parizu, a ponosno je povodom toga govorio i vlasnik kluba,  Naser Al-Kelafi.

„Novac nije najvažnija stvar za Kilijana. Postoji još jedan klub u Španiji koji može da plati mnogo više od nas. Sportski projekat je bio najvažnija tačka za Mbapea. Obećao sam da ako potpišemo sa Mbapeom, potpisaćemo i sa novim igračima“, da bi se potom nadovezao na konstatacije španskih novinara o moralnosti ovolikog novca:

„Možda je Tebas zabrinut da Liga 1 postane jača od La Lige… La Liga nije ista kao što je bila pre 3 ili 4 godine. Imamo Mbapea, on ostaje sa nama i ostalo, iskreno, nije me briga.“

I sam Francuz se oglasio povodom potpisivanja novog ugovora.

„Ne znam šta će biti u budućnosti i gde ću biti za tri godine. Poštujem Florentina Pereza ​​i Real Madrid. Zato sam želeo da ga pozovem lično. Sve su uradili za mene i trudili se da me usreće, zato sam morao da ga pozovem, mi smo u bliskim odnosima. Doneo sam najbolju odluku.“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter