0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija ABA Liga Beograd, Srbija 23.5.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANKOVIĆ BODRI ZVEZDU: Brutalno kucanje Mitrovića za vođstvo na poluvremenu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.22 u 19:47

Cedevita se vratila iz ogromnog deficita.

Košarkaši Crvene zvezde u okviru trećeg meča polufinala ABA lige ugostili su Cedevita Olimpiju u hali Aleksandar Nikolić, pa se tu odlučuje o drugom učesniku finala, a prethodno je Partizan u tri utakmice savladao Budućnost. Rezultat na poluvremenu je 42:37.

Crvena Zvezda – Cedevita Olimpija ABA Liga Beograd, Srbija 23.5.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Rezultat je bio u egalu koliko-toliko u prvom delu prve deonice, ali potom je domaćin zategao odbranu i potpuno zatvorio sve prilaze košu. Gosti su u prvih 13 minuta pogodili svega jedan koš unutar linije 6.75, pa im je gotovo sva produkcija bila sa distance.

U ekipi koja nosi crveno-bele dresove je veći deo poluvremena sve optimalno funkcionisalo, pa odatle i dvocifrena prednost od blizu od 20 poena, ali je serija od 15:0 Cedevitu na krilima Zorana Dragića dovela na jednocifren zaostatak. Najefikasniji u crveno-belom dresu jeste Nikola Kalinić sa 13 poena i po dva skoka i asistencije, dok je kod gostiju najbolji već pomenuti Slovenac sa 16 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter