0
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan i Milos Krunic (D) Crvena Zvezda - Vozdovac, Superliga, Super liga Srbije, titula, trofej, dodela pehar prvenstvo May, 22. 2022. Belgrade Serbia. 22.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POTPUNO JE VAN SEBE: Milan Borjan blista posle titule i postignutog gola – ‘Sad idemo na duplu krunu, daće Bog da osvojimo Kup!’

Objavljeno: 23.05.22 u 15:54

Crvena zvezda je šampion Srbije u tekućoj sezoni, a trofej je podigao Milan Borjan, kapiten kome je ovo peta titula prvaka države.

Utakmicu protiv Voždovca će pamtiti do kraja života zbog titule, ali i zbog gola sa bele tačke.

Neverovatna utakmica i atmosfera. Od početka sezone smo verovali da ćemo da osvojimo titulu i u tome smo uspeli. Imali smo zaostatak od pet bodova, ali smo verovali na polusezoni, uspeli da preokrenemo i osvojimo 33. titulu i petu u nizu. Čestitao bih saigračima, stručnom štabu, navijačima, upravi i čitavoj zvezdaškoj javnosti koja treba da bude ponosna. Bilo je uspona i padova kroz celu sezonu, ali smo izašli kao pobednici i pokazali veličinu Crvene zvezde. Dokazali smo da smo porodica i želim zvezdašima da ovo proslave u zdravlju i veselju – počeo je Borjan.

Pogađao je Borjan već sa bele tačke, u onoj penal seriji sa Kopenhagenom, ali ovo je gol koji se vodi kao zvaničan, prvi za kapitena Crvene zvezde.

– Mnogo utakmica unazad pričamo o tome da šutnem penal i dam gol. Postigao sam gol protiv Kopenhagena, ali u ligi nisam. Hteo sam da ispunim neke stvari koje mi nisu uspele u dosadašnjem delu karijere. Nisam imao tremu i hvala treneru Stankoviću što mi je dozvolio da šutnem penal, da postignem prvi gol, hvala i saigračima, proslavili smo svi zajedno. Znaju kroz šta smo prošli…Idemo na duplu krunu, daće bog da osvojimo kup u četvrtak i da odemo na zasluženi odmor.

Posle postignutog gola, otrčao je do severa.

Neverovatan je osećaj, emocije su mi pomešane i želeo bih da pogodak i titulu posvetim mojoj porodici, jer su oni uvek bili uz mene. I kad su bili usponi i kad su bili padovi i hvala im na neverovatnoj podršci koju mi pružaju svih ovih godina u Zvezdi. Bilo je svega, ali imamo našu ljubav, kutak i dvor i to nas čini jačima. Ta ljubav nas čini jačima – podvukao je Borjan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter