0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Partizan v Crvena Zvezda Zvezdan Terzic (L) and Mitar Mrkela Beograd, 22.09.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MRKELA NAKON PETE UZASTOPNE TITULE: Potpuno zasluženo smo šampioni!

Objavljeno: 23.05.22 u 18:07

Nekadašnji fudbaler, a sada funkcioner, ponosan zbog nove titule.

Osvojila je Zvezda trijumfom u poslednjem kolu protiv Voždovca 33. titulu prvaka zemlje, a petu uzastopnu, pa je jedan od najzaslužnijih za takav uspeh, Mitar Mrkela, govorio za klupsi sajt.

Potpuno zasluženo smo šampioni. Bila je izuzetno naporna sezona, imali smo pet bodova zaostatka na polusezoni, ali smo se “skupili” i priredili svim zvezdašima proleće za pamćenje – rekao je Mrkela za klupski sajt, da bi se nadovezao

Činjenica da smo ostvarili 15 pobeda u Super ligi, uz remi, dovoljno govori o tome kako smo delovali u prethodnom periodu, ali i kad se sumira čitava godina, svi statistički parametri jasno ukazuju na to da je Crvena zvezda zasluženo prvak – dodao je Mrkela.

Istakao je da voli što Zvezda igra otvoreno

Ono što me posebno raduje je to da smo najefikasnija ekipa u prvenstvu, jer fudbal kom težimo je napadački i mislim da nas je takav rezon vodio do trofeja – istakao je Mrkela.

Za kraj, o samoj završnici sezone rekao je sledeće.

U četvtak nas čeka i finale Kupa, verujem da ćemo ponovo biti pravi. Nema odmora za nas, uveliko spremamo letnji prelazni rok i siguran sam da ćemo naredne sezone biti još bolji – rekao je Mrkela, koji je potom dodao:

Takođe, moram da istaknem da smo izuzetno ponosni na to što su naši i omladinci i kadeti osvojili šampionsku titulu, to je pokazatelj da spremamo i naše talente za sve izazove koji ih čekaju u prvom timu, gde ih već čeka plejada Zvezdine dece koja je prošla taj put – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter