0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija ABA Liga Beograd, Srbija 23.5.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GOLEMAC NAKON ELIMINACIJE: Ne sećam se kad je neko pobedio bez prednosti domaćeg terena!

Objavljeno: 23.05.22 u 21:27

Trener Slovenaca zadovoljan i pored poraza.

Košarkaši Crvene zvezde došli su do finala nakon što su u trećoj utakmici polufinala ABA lige u sjajnoj utakmici savladali ekipu Cedevita Olimpije rezultatom 88:78, uz mnogo tenzije u samom finišu utakmice. Ipak je veća širina i više opcija u napadu koje Zvezda poseduje u rosteru donela presudu u jednoj fantastičnoj seriji. Svoje utiske je nakon meča podelio i Jurica Golemac, trener gostujuće ekipe.

„Zvezda je zasluženo stigla do pobede. Borili smo se od prvog do poslednjeg minuta. Naš rival je imao dva sjajna momentuma, tokom druge i tokom treće deonice, stekao je zanačajnu prednost koju je čuvala do kraja meča, iako se nismo predavali, iako smo pretili do kraja“, rekao je Golemac, pa nastavio:

„Zadovoljni smo sezonom u ABA ligi. Pokazali smo karakter i mentalnu snagu u plej-ofu, ali ostaje mali žal zbog problema koje smo imali tokom sezone, jer su pomenuti problemi direktno uticali na našu poziciju pred nokaut fazu. Teško je, baš teško pobediti Zvezdu na njenom terenu. Dali smo sve od sebe, borili smo se, ali je Zvezda bila bolja“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter