0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Filip Krajinovic (SRB) v Matteo Berrettini (ITA) Beograd, 23.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

FIĆA KRAJINOVIĆ ODLIČAN NA STARTU ROLAN GAROSA: Pao favorit iz TOP 20!

Objavljeno: 23.05.22 u 16:38

Somborac siguran do trijumfa!

Filip Krajinović je u prvom kolu drugog Gren slema sezone u Parizu savladao sedamnaestog tenisera sveta, Rajlija Opelku iz Amerike u tri seta. Somborcu je trebalo svega 110 minuta da pobedi favorizovanog 211cm visokog igrača, a rezultat po setovima bio je 7:6, 6:2, 6:3.

Prvi set je bio potpuno ravnopravan, oba rivala nisu uspeli da dođu do brejk lopte, ali je Krajinović ipak zrelije odigrao tajbrejk i uspeo da uzme prvi set, i tada, deluje prelomi meč. Drugi set je bio neizvestan samo u uvodna četiri gema jer je nakon toga četiri uzastopna gema uzeo Krajinović i duplirao prednost. U poslednjem setu jedini brejk smo videli u osmom gemu, kada je Fića oduzeo servis rivalu, potom bez izgubljenog poena odservirao za pobedu.

U narednom kolu srpskog tenisera čeka dosta lakši posao jer ide na boljeg iz duela Đanesi i Gojo, koji su obojica van 150 najboljih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter