2
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Vozdovac Beograd, 22.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZVEZDA GAZI KA TITULI: Katai za prednost crveno-belih, vodi Partizan u Humskoj, sablasno prazne tribine!

Objavljeno: 22.05.22 u 19:21

Zakuvalo se u završnici.

Fudbaleri Crvene zvezde na svoms stadionu dočekuju ekipu Voždovca u okviru poslednjeg kola doigravanja za titulu Superlige Srbije, a crveno-beli su izveli najjači raspoloživi sastav jer im za petu uzasptopnu titulu prvaka Srbije treba samo bod, a kako za sada stvari stoje, na dobrom su putu da uzmu sva tri.

Nije bilo izrazitih šansi u prvom poluvremenu, gosti su pretili iz polukontri, dok je najbolju šansu za domaće imao Ohi, na isteku pola sata igre. Deset minuta pre kraja poluvremena došlo je do prekršaja na Kataijem. Sa leve strane Ben centrira, a sa peterca Jović šalje loptu u korner. Posle centaršuta, Katai glavom zakucava loptu u mrežu Krunića!

U Humskoj vlada izuzetno visoka tenzija, mreže miruju, ali posla za arbitra itekako ima. Najistaknutiji momenat je novi izliv besa Aleksandra Stanojevića, tražio je jedanasterac posle duela Rikarda Gomeša i Mlađovića. Gomeš je i dalje na travi, a odluke iz VAR sobe još uvek nema. U nadoknadi vremena prvog poluvremena, Vujadinović je igrao rukom, VAR je pokazao na belu tačku, a precizan sa jedanaest metara bio je Rikardo. Kasnije je i Arsić, fudbaler Radničkog, pocrveneo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

  1. 1. Bilo bi uverljivije da su igrači Vozdovca bar probali da skoče na loptu, a ne da najniži igrač na terenu z aglavu nadskoci sve.
    2. Zašto Katai nije dobio žuti karton za napuštanje terena!?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ni sever nisu napunili, to sto je doslo je po zadatku, neizvesno prvenstvo koje naravno opet osvaja cz ..
    .kompleksaši namestili celo “ prvenstvo“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter