0
AdmiralBet ABA Liga

Aleksa Avramovic (L) Jacob Wiley (C) and Petar Popovic (R) Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VREME JE ZA MAJSTORICU: Košarkaši Partizana i Budućnosti biju odlučujuću bitku – evo gde možete da gledate borbu za finale!

Objavljeno: 22.05.22 u 12:50

Košarkaši Partizana i Budućnosti večeras od 21 sat biju odlučujuću bitku za plasman u finale ABA lige.

Podsetimo, prva utakmica u prestonici Srbije pripala je Partizanu koji je tada slavio rezultatom 82:66, dok je u ‘Morači’ slavila Budućnost sa 72:71, kada je crno-belima presudio Vladimir Micov trojkom u poslednjoj sekundi meča.

Sve oči su uprte u ovaj meč, a večeras ćemo dobiti odgovor na pitanje ko će biti prvi finalista ovogodišnjeg izdanja regionalnog takmičenja.

Četa Željka Obradovića će večeras dočekati Budućnost u hali „Aleksandar Nikolić“, a ko ne bude bio u prilici da uživo gleda utakmicu, moći će to da uradi preko malih ekrana, pošto je TV prenos obezbedila Arena Sport Premium 1.

Svoja očekivanja od sutrašnjeg meča, izneli su trener Partizana, Željko Obradović i kapiten, Rade Zagorac, a njihove izjave pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter