0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VELIKE PROMENE U PSŽ-U: Mbape ostaje, ali oni lete, posle direktora sledi još jedan rastanak koji bi mogao da izazove buru

Objavljeno: 22.05.22 u 10:59

Uzbudljivo je poslednjih dana na ‘Parku prinčeva’.

Kilijan Mbape je odlučio da će ostati na tom mestu, te je produžio ugovor sa klubom, ali neće baš svi ostati na pozcijama, na kojima su dosad bili. Iako se pričalo da je gotovo izvesno novi igrač Reala, došlo je do potpunog zaokreta, ono što je navodno bilo dogovoreno, palo je u vodu, a Mbape je ostao u ‘gradu svetlosti’.

On je samo na konto poptisa novog ugovora dobio 130 miliona evra, ali je sada njegov uticaj i značaj u klubu postao mno veći. Bio je nezadovoljan mladi Francuz brojnim stvarima u klubu, pa je tako, očiglesno, prvi ceh platio sportski direktor Leonardo. On više nije na tom mestu, na kom je bio od 2019. godine.

Kako prenose brojni evropski mediji, slična sudbina čeka i sadašnjeg trenera ovog kluba, Maurisija Poketina. Navodno, on polako može da pakuje kofere, pošto mu u klubu uveliko traže naslednika, što bi mogao da bude Zinedin Zidan ili Antonio Konte.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter