0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

TITULA OSTAJE NA MARAKANI: Ivanić duplirao prednost Zvezde za peti uzastopni šampionat!

Objavljeno: 22.05.22 u 19:53

Vodi Zvezda sa dva gola razlike!

Fudbaleri Crvene zvezde na svom stadionu dočekuju ekipu Voždovca u okviru poslednjeg kola doigravanja za titulu Superlige Srbije, a crveno-beli su izveli najjači raspoloživi sastav jer im za petu uzasptopnu titulu prvaka Srbije treba samo bod, a kako za sada stvari stoje, na dobrom su putu da uzmu sva tri.

Nije bilo izrazitih šansi u prvom poluvremenu, gosti su pretili iz polukontri, dok je najbolju šansu za domaće imao Ohi, na isteku pola sata igre. Deset minuta pre kraja poluvremena došlo je do prekršaja na Kataijem. Sa leve strane Ben centrira, a sa peterca Jović šalje loptu u korner. Posle centaršuta, Katai glavom zakucava loptu u mrežu Krunića!

U nastavku je Voždovac krenuo dosta ofanzivnije, nekoliko velikih prilika su gosti propustili, jer nisu uspeli da upute adekvatan udarac, pa je kazna usledila u desetom minutu nastavka, kada je ponovo Ben centrirao, a nebranjen u sredini se našao Mirko Ivanić kome nije bilo teško da glavom duplira prednost domaćih. Nekoliko minuta kasnije Gajić je zatresao prečku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter