0
ATP

FOTO: STARSPORT

SJAJAN GEST ĐOKOVIĆA: Najbolji košarkaš se olgasio i čestitao košarkašima, pa poručio Mirotiću – ‘I ti si naš čovek’

Objavljeno: 22.05.22 u 09:26

Prvi teniser sveta ponovo je pokazao veličinu, ali i da pomno prati i ostale sportove.

Novak Đoković se oglasio porukom na Instagramu, gde je srpskim košarkašima čestitao na poslednje dve, veoma uspešne sezone. Naime, Vasilije Micić dobio je MVP nagradu Fajnal fora Evrolige, Miloš Teodosić isto priznanje u Evrokupu, a Nikola Jokić ponovo je MVP Evroolige.

Slično je bilo i prošle godine, dok je ove u regulanom delu Evrolige MVP bio Nikola Mirotić, pa se i njemu obratio najbolji teniser kog je naša zemlja ikada imala.

„Drugi put zaredom najbolji košarkaši planete na tri najjača takmičenja dolaze iz Srbije. Prosto neverovatno! Zemlja košarke“, napisao je Đoković na Instagramu:

„Nikola Mirotić (MVP ligaškog dela Evrolige) je takođe naš čovek“, dodao je najbolji teniser sveta.

FOTO: Screenshot

Podsetimo, Efes je u finalu Evrolige pobedio ekipu Real Madrida i tako odbranio trofej u ovom takmičenju, dok je za treće mesto Barselona bila bolja od Olimpijakosa. U finalu Evrokupa, Virtus za koji igra Teodosić, savladao je Bursu Dušana Alimpijevića.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter