0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Crvena Zvezda - Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ UOČI MAJSTORICE: Očekujem bolji odgovor u ponedeljak!

Objavljeno: 22.05.22 u 16:36

Cela sezona staje u jedan meč.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak dočekuju košarkaše Cedevita Olimpije na svom parketu, u okviru treće i odlučujuće utakmice polufinala plejofa ABA lige, a povodom toga medijma se obratio i trener aktuelnog šampiona Dejan Radonjić.

„Ekipa Cedevita Olimpije je odigrala u Ljubljani u drugoj utakmici jako čvrsto svih 40 minuta, a naša reakcija na tu igru nije bila dobra, i zato očekujem da će naš odgovor u ponedeljak biti bolji, čime bi došli do rezultata koji priželjkujemo. Moramo biti skoncentrisani da odigramo u određenim segmentima puno bolje nego na drugoj utakmici u Ljubljani (80:88), kao i da intervali naše dobre igre budu duži nego što je to bilo u oba meča koja smo do sada odigrali u ovoj seriji“, rekao je Radonjić, preneo je klupski sajt.

Radonjić je istakao da se tim cele sezone borio za prvo mesto u regularnom delu, kako bi u plej-ofu imali prednost domaćeg terena.

„Čitave sezone borili smo se za prvo mesto, imali smo samo dva poraza u regularnom delu sezone i borili se za to da u odlučujućim mečevima možemo da branimo prednost domaćeg terena, time i mogućnosti da dođemo do rezultata koji svi želimo“, rekao je on.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić se takođe obratio mediijima.

„Već sama ta činjenica daje ovom meču važnost. Zato bi na prvom mestu pozvao naše navijače da dođu u ponedeljak u halu i pruže nam veliku podršku jer smo se i borili kroz regularni deo sezone za ovu poziciju da imamo našeg šestog igrača na tribinama i da sve rešavamo na našem terenu“, dodao je Lazić, da bi nastavio:

„Zato u ponedeljak moramo da budemo borbeni do krajnjih granica, u utakmici u kojoj nema izgubljene lopte i u kojoj je energija na maksimumu. Znamo da neće biti lako, ali ponavljam, uz najveću podršku sa tribina ove sezone sve bi bilo mnogo lakše i verujem da možemo da dođemo do rezultata“, zaključio je Lazić.

Treći duel između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije igra se u ponedeljak od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter