0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

‘POGLEDAJTE NAS, A PRIČALI SU NIKO KAO FERGUSON’: Gvardiola poslednjom izjavom podigao prašinu na ‘ostrvu’

Objavljeno: 22.05.22 u 09:55

Trener Sitija ume da privuče pažnju.

Njegov klub u poslednje kolo ulazi sa bodom prednosti u odnosu na Liverpul i ukoliko slavi protiv Astone vile, Gvardiola bi ovu ekipu mogao da dovede do nove titule.

To bi njemu mogla da bude deseta u poslednjih 13 sezona, a na tučinjenicu, vrlo je ponosan.

– Kada sam došao ovde, ljudi su mi govorili da je Premijer liga najteža od svih. Da će različiti timovi postajati šampioni te da je samo Mančester junajted Aleksa Fergusona mogao da bude šampion tako mnogo puta, da je samo on mogao tako. I jasno je kakakv su poduhvat napravili. Ali, vidite nas sada, mi smo sada blizu tome, blizu smo toga da i mi budemo deo te priče i moramo da pokušamo da uđemo u taj krug, rekao je Gvardiola i dodao:

– Mnogo je rada i truda uloženo tokom moje prve sezone ovde, ali tada nismo bili šampioni. I jasno je da je sjajno naći se u poziciji u kojoj smo mi sada i bili bi sjajno da budemo šampioni, ali sve su to rezultati velikog rada iz prošlosti, dodao je menadžer Građana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter