0
Domaći fudbal

Milos Jojic (R) celebrates after scoring a goal with Nemanja Jovic Ricardo Gomes Nemanja Miletic Danilo Pantic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POBEDA PARTIZANA ZA KRAJ: Titula izmakla crno-belima pred malobrojnom publikom!

Objavljeno: 22.05.22 u 20:36

Crno-beli trijumfalno završili sezonu.

Partizan danas u okviru poslednjeg kola Superlige Srbije dočekao na svom terenu ekipu Radničkog, koju su savladali rezultatom 2:0, ali pobeda Crvene zvezde nad Voždovcem znači da će crno-beli morati da se zadovolje drugom pozicijom i pored 98 osvojenih bodova.

U Humskoj vlada izuzetno visoka tenzija, mreže miruju, ali posla za arbitra itekako ima. Najistaknutiji momenat je novi izliv besa Aleksandra Stanojevića, tražio je jedanasterac posle duela Rikarda Gomeša i Mlađovića. Gomeš je i dalje na travi, a odluka je bila da penala nema.

U nadoknadi vremena prvog poluvremena, Vujadinović je igrao rukom, VAR je pokazao na belu tačku, a precizan sa jedanaest metara bio je Rikardo. Kasnije je i Arsić, fudbaler Radničkog, pocrveneo. Duplirao je Partizan prednost u nastavku nakon 20 minuta igre, a strelac gola u svoju mrežu bio je defanzivac Nišija. Menig je pobegao po desnom boku, centrirao je na prvu stativu, gde je Jamkam bio nespretan i poslao je loptu u svoju mrežu za 2:0.

Do kraja meča u Humskoj nije bilo prevelikih uzbuđenja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter