0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

PARTIZAN RAZNEO BUDUĆNOST: Crno-beli ubedljivi protiv tima iz Podgorice, Panter fenomenalan! (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.22 u 22:53

Odlična partija izabranika Žoca.

Košarkaši Partizana izuzetno lako su izašli na kraj sa igračima Budućnosti, pa su na osnovu toga ubedljivo slavili 101:77. Nije bilo pitanje pobednika upitno ni jednog momenta, neizvesnosti je bilo samo u prvoj deonici, ali videlo se da plavo-beli nemaju šta da traže, pa je već na poluvremenu bila dvocifrena razlika. Drugi deo meča je bio samo odrađivanje posla.

Kevin Panter je nakon nevidljivosti u drugom meču, istupio i uzeo stvari u svoje ruke, pa je koš Budućnsoti zatrpao sa 30 poena, uz pet pogođenih trojki, Zek Ledej je dodao 16, Rade Zagorac 11, a Matijas Lesor 10.

U timu iz Podgorice najbolji je bio Kendrik Peri sa 15, Di Džej Sili je dodao 14, a po 10 su ubacili Kobs i Popović. Partizan u finalu ABA lige, prvom posle devet godina, čeka boljeg iz meča Crvene zvezde i Cedevita Olimpije, koji je na programu u ponedeljak od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter