0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NBA: Majami došao do brejka i prednosti u seriji protiv Bostona, Hit se umalo vratio posle ‘minus 26’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.22 u 08:26

Sjajna treća utakmica finala plej-ofa Istoka.

Košarkaši Majamija su pobedili sa 109:103 i tako vratili brejk, ali i poveli u seriji sa 2:1.

Duel u Masačusetsu sjajno je otvorio Hit, koji je posle prve četvrtine imao više od 20 poena prednosti, a do poluvremena i maksimalnih 26. U drugom delu je usledio pad, a Seltiksi su se vratili zahvaljujući velikom broju promašaja i grešaka rivala, ali na njihovu žalost, vremena za potpuni preokret nije bilo. Prišao je Boston u posldnjoj četvrtini na pola koša minusa, ali je to bilo to od njih na ovom meču.

(VIDEO:YouTube/NBA Highlights)

Najefikasniji kod Majamija bio je Bem Adebajo sa 31 poenom, 10 skokova, 6 asistencija, četiri ukradene i po jednu izgubljenu loptu i blokadu. Pratio ga je Pi-Džej Taker sa 17 poena, jednim više od Strusa. Na drugoj strani potpuno je podbacio Džejson Tejtum koji je za 40 minuta postigao samo 10 poena, uz 11 promašaja iz igre, ali je Džejlen Braun ubacio 40 poena uz deset skokova, dok je Horford imao dab-dabl, 20 poena i 14 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter