1
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManCity

MANČESTER SITI PRVAK ENGLESKE: Građani odbranili titulu, Gundogan heroj!

Objavljeno: 22.05.22 u 18:56

Kao da su pretplaćeni na neizvesnost.

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su četvrtu titulu Premijer lige u poslednjih pet godina pobedivši Aston Vilu na svom terenu rezultatom 3:2, preokretom u poslednjih desete minuta, a imali su zaostatak od dva gola sredinom drugog dela. Preokret i novu titulu Građanima doneo je Ilkaj Gundogan sa dva gola, dok je Rodri postigao jedan, a za tim iz Birmingema pogađali su Keš i Kutinjo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Liverpul je svoj domaći zadatak obavio, pobedili su Vulverhempton na svom terenu 3:1, takođe nakon preokreta, a golove su postizali Mane i Salah. Barnli je ispao jer je poražen pred svojim navijačima od Njukasla 1:2, Lids je trijumfovao u Brentfordu 1:2 i sa bodom izborio opstanak. Čelsi se od ove sezone oprostio pobedom nad Votfordom od 2:1, golom Barklija u nadoknadi.

Vest Hem nije uspeo da pobedom prestigne Junajted koji je poražen u Londonu minimalno od Kirstal Palasa, jer su izgubili 2:1 u Brajtonu, pa će Čekićari u Ligu konferencija, dok je poslednji član Lige Šampiona sa Ostrva je Totenhem, koji je deklasirao Norič u gostima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter