0
Evropske lige

FOTO: Starsport

ENGLEZI BRUJE O OVOM TRANSFERU: Matić i Mitrović postaju saigrači?

Objavljeno: 22.05.22 u 11:55

Nemanja Matić bi uskoro mogao da pronađe novi klub.

Bivši srpski reprezetnativac odigrao je nedanvo poslednju sezonu u Mančester junajtedu, koji će napustiti godinu dana pre isteka ugovora. Tako su krenule spekulacije oko toga gde bi on mogao da nastavi karijeru, a istim se pridužuio i britanski ‘San’.

Ovaj izvor navodi da će Fulam uskoro spremiti ponudu za bivšeg reprezentativca naše zemlje, te da bi on vrlo lako mogao da se preseli u London i postane saigrač Aleksandru Mitroviću. Ovaj grad Srbinu neće biti ‘stran’, jer je već igrao za Čelsi, a pored Fulama, interesovanje su pokazali i brojni kloubovi sa starog kontinenta.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je u Junajted došao 2017. godine iz Benfike. Iako je za ‘crvene đavole’ odigrao više utakmica nego za ijedan drugi klub u karijeri, 184 puta je oblačio dres engleskog giganta, Matić nije uspeo da osvoji nijedan trofej. Najbliži je bio u finalima FA kupa, 2018. godine i Lige Evrope, 2021.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter