1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ MOBILIŠE DELIJE: Više nemamo popravni, znate kakve opstrukcije imamo!

Objavljeno: 22.05.22 u 17:34

Prvi čovek crveno-belih poziva publiku!

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak dočekuju košarkaše Cedevita Olimpije na svom parketu, u okviru treće i odlučujuće utakmice polufinala plejofa ABA lige, a povodom toga za klupski sajt je govorio Nebojša Čović, prvi čovek crveno-belih, koji je istakao važnost ove utakmice.

„Crvena zvezda je došla do prvog mesta u regularnom delu sezone i pored ogromnog broja odigranih utakmica, i svih problema o kojima smo već detaljno informisali javnost u prethodnim mesecima povreda, kovida… Borili smo se za to prvo mesto upravo zbog ovakvih situacija, kako bi imali prednost domaćeg terena pred važne mečeve – koja u ovakvim situacijama nije mala! Zvezdaši znaju kroz kakve opstrukcije na terenu i van njega smo prolazili prethodnih, ali i ove sezone!“ – rekao je Čović, da bi se potom nadovezao:

Dešavanja i kasniji događaji u prošlosti su pokazala da smo bili u pravu oko mnogih stvari i mnogih ličnosti koje su pokušavale da nas pobede van terena, ali ne i na terenu koji je jedino merilo! Zato pozivam i apelujem na sve naše navijače da dođu u ponedeljak u halu i pruže podršku momcima jer popravnog nakon treće utakmice polufinala nema! Pokazali smo nebrojeno puta da zajedno možemo mnogo toga, pobeđivali smo uz pune tribine i glasnu podršku i najveće evropske klubove u našoj dvorani. Zato verujem da i ovoga puta zajedno možemo da dođemo do rezultata koja nam donosi plasman u finale regionalne lige, takmičenja u kome branimo titulu. Dođite, za sve Zvezdaše u ponedeljak uveče jedino mesto je naša hala Aleksandar Nikolić!“ rekao je predsednik crveno belih.

Treći duel između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije igra se u ponedeljak od 19 časova.

0
0

1 Komentara

  1. Pred svaku utakmicu gde ocekuju eventualni poraz,coki dize tenzije.Svi su gresnici osim njega,a sve pooprobanom metodu,,lopov vice drste lopova,,!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter