0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@AdsKulubu

BALOTELI PETADIRAO GOZTEPE: Super Mario pefektan u demoliranju tima iz Izmira, a uz to i majstorija za pamćenje! (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.22 u 23:15

Iživljavanje nad rivalom.

Slavili su fudbaleri Adane na svom terenu na zatvranju sezone nad Goztepeom sa ubedljivih 7:0, ali je utakmicu, pored potpune nemoći gostiju, obeležilo i pet pogodaka nekada supertalentovanog, a sada iskusnog napadača, Marija Baloteli.

Mrežu su sami sebi gosti načeli u 25. minutu autogolom Čankaja, da bi potom od 33. do 44. Mario Baloteli postigao het-trik, a rezultat je samo minut kasnije povećao Oztumer. Potom na četvrti gol je Mario čekao do 60. minuta, a potom svoj poslednji pogodak, a i konačan rezultat, postavlja deset minuta kasnije.

Adana je dugo važila za nekoga ko pretenduje na izlazak u Evropu, ali su im slabije partije ovog proleća donele „samo“ deveto mesto, dok je Goztepe već dugo vremena prežaljen, pa se neslavno oprašta od ovog ranga turskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter