0
Evroliga

head coach Ergin Ataman Euroleague Final4 final, Real Madrid - Efes , May, 21. 2022. Belgrade Serbia. 21.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ATAMAN SE OGLASIO NAKON TITULE: Iz Turske sam pa volim da sam autsajder! (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.22 u 16:10

Druga uzastopna titula!

Efes je u subotu savladao u finalu Evrolige Real iz Madrida i tako odbranio titulu šampiona Evrope koju je osvojio i prošle godine, pa je tako postao najtrofejniji turski klub. Najzaslužniji za ovakav uspeh tima iz Istanbula je niko drugi nego Ergin Ataman, koji je za medije govorio nakon vrlo važnog trijumfa.

„Uživam u tome da budem autsajder. To je tako zato što sam iz Turske. Nikada niko u Turskoj nije napravio ovakav uspeh kao trener. Ja uživam u svom poslu jer sam ja malo drugačija osoba. Uživam u svom poslu. Volim da dolazim na konferencije za medije. Volim da dajem intervje. Nekada uživam u tome da se žalim Evroligi“ – rekao je Ergin, da bi se potom nadovezao:

„Onda me oni kazne, pa ja dajem pare. I tako postanem sponzor takmičenja. Ali, sada ću dobiti svoj bonus za osvajanje titule. I tako, uživam u svom poslu. Možda me neko smatra dobrim trenerom. Neko drugi će reći da pobeđujem zato što imam Šejna Larkina i Vasu Micića. Ali i to je ok. Nije nikakav problem“, završio je Ataman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter