0
ATP

BELGRADE, SERBIA - JUNE 14: Novak Djokovic (L) of Serbia and Alexander Zverev (R) of Germany pose for a photo prior to the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 14, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZVEREV PRED POČETAK ROLAN GAROSA: Ne smatra sebe favoritom, iznenadićete se kada vidite kome je dao tu ulogu!

Objavljeno: 21.05.22 u 10:52

Ni njemu neće biti lako.

Pred nama je drugi gren slem u sezoni, Rolan Garos, koji je na programu je u periodu od 22. maja do 5. juna. Novak Đoković, brani titulu na ovosezonskom Otvorenom prvenstvu Francuske, a u prvom kolu će igrati protiv Japanca, Jošihito Nišioke.

Takođe, nemački teniser Aleksandar Zverev smatra da je žreb u kojem se nalazi sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom izuzetno jak.

– Mislim da je gornja polovina prilično natrpana. Tu su Nadal i Đoković, koji mogu da igraju promenjivo, ali na Gren slemovima je druga priča. Za mene oni su i dalje favoriti broj jedan i broj dva. Tako da mislim da će šampion biti iz gornje polovine – kazao je Nemac i potom dodao:

– Mislim da Stefanos, kako igra ove sezone na šljaci, ima veoma dobre šanse da se probije do finala. On je verovatno najbolji šljakaš u toj polovini žreba. Mislim da i Andrej (Rubljov) ima šanse da dogura daleko, Danil (Medvedev) je broj dva u svetu, ali mislim da mora još da se privikne posle povrede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter