0
Evroliga

FOTO: Starsport

SVE JE GOTOVO, MICIĆ ODVEO EFES DO TITULE PRVAKA EVROPE: Neizvesna završnica u Beogradu pripala Atamanovoj ekipi!

Objavljeno: 21.05.22 u 20:48

Fenomenalno finale!

U okviru finala Evrolige sastale su se ekipe branioca titule Anadolu Efesa i ‘izazivača’ Real Madrida. Celokupni ‘fajnal-for’ održan je u glavnom gradu Srbije, pred zaista dosta navijača iz Turske, Španije i Grčke.

FOTO: Starsport

Finale je mnogo bolje otvorila ekipa Real Madrida, koja je na poluvremenu imala i dosta dobru prednost u odnosu na rivala. Većim delom treće deonice ‘Kraljevski klub’ je održavao prednost, ali je onda prosto stao šut timu Pabla Lasa, što su Atamanovi igrači iskoristili i okrenuli momentum u svoju korist. Od tog trenutka Efes je počeo da ‘topi’ prednost rivala, da bi potom i došli do prednosti.

FOTO: Starsport

Posladnja četvrtina donela nam je paklenu borbu na obe strane terena i pravu ‘rezultatsku klackalicu’. Kao ‘iks faktor’ za ekipu Efesa tokom drugog poluvremena ‘iskočio’ je iskusni centar – Tibor Plajs. Iz ‘rovovske bitke’ kao pobednici izašli su košarkaši

FOTO: Starsport

Real Madrid – Anadolu Efes 57:58

RMA: Tavares 14p 11s, Ljulj 9p

EFE: Micić 23p, Plajs 19p

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter