0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

OPREZNIJI NEGO IKAD: Nadal zabrinuo navijače, Rolan Garos samo što nije počeo a on se žali na bolove!

Objavljeno: 21.05.22 u 13:23

Nadal poziva na oprez.

Već po navici, Rafael Nadal je svakako jedan od favorita za osvajanje Rolan Garosa, ipak sa tim se ne slaže i sam teniser, koji je u razgovoru za medije otkrio da ga muči povreda.

Španski as je otkrio da je u Pariz došao kako bi ostvario što bolji rezultat.

Mislim da svi znaju šta se desilo u Rimu. Bol je uvek prisutan. Nije reč o tome da li ima bola, ili da li će nestati. Reč je o tome da li je bol dovoljno jak da mi dozvoli da igram ili ne. Odgovaram na pitanja i uvek ću odgovarati, ali neću svo vreme govoriti o nozi. Svakoga dana živim sa tim, to nije ništa novo za mene i nije iznenađenje. Ovde sam samo kako bih igrao tenis i pokušao da ostvarim što bolji rezultat na Rolan Garosu. Da ne verujem da to ne mogu ponovo, verovatno ne bih bio ovde. – istakao je Nadal i dodao:

– Treniram naporno i vežbam najbolje što mogu. Moj stvarni cilj je da budem u poziciji da sam zdrav i da igram dovoljno dobar tenis i omogućim sebi što bolje šanse.

Podsetimo, Rolan Garos je na programu je od 22. maja do 5. juna. Novak Đoković, brani titulu na ovosezonskom Otvorenom prvenstvu Francuske, a u prvom kolu će igrati protiv Japanca, Jošihito Nišioke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter