0
AdmiralBet ABA Liga

Marko Jagodic Kuridza (L) and Zach LeDay Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NEKADAŠNJI KOŠARKAŠ ZVEZDE PRED DUEL SA PARTIZANOM: ‘Da prebacimo pritisak na domaćina!’

Objavljeno: 21.05.22 u 22:11

Biće to sjajan duel! 

Košarkaši podgoričke Budućnosti gostuju ekipi Partizana u okviru ‘majstorice’ polufinala ABA lige. Uoči meča za medije je govorio nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a sada krilni centar tima iz Podgorice – Marko Jagodić Kurdiža.

„Ne verujem da ni mi, ni oni možemo nešto previše da promenimo u odnosu na prva dva meča. Treba da damo sve od sebe kako bi došli do pobede i finala ABA lige”, rekao je Marko Jagodić Kuridža, pa nastavio:

Head coach Zeljko Obradovic (L) and head coach Aleksandar Dzikic
Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 09.10.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

„Da bismo slavili protiv Partizana u Beogradu potrebno je da od starta krenemo jako, da budemo fokusirani od prvog do poslednjeg minuta. Moramo da budemo u igri do kraja utakmice. Tako bi prebacili sav pritisak na domaćina, što može da bude od presudnog značaja u mečevima odluke”. – rekao je Marko i potom dodao:

‘Imamo dosta iskusnih igrača koji su odigrali veliki broj plej-of serija i završnica takmičenja. Važna je kontrola reketa i skoka na oba kraja terena, što smo uspeli u duelu u Morači. Znamo od kojih igrača nam preti najveća opasnost i sigurno ćemo probati da ih poremetimo dobrom defanzivom“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter