0
Evropske lige

FOTO: Borussia Dortmund/Twitter

HALANDOV GEST ZA OPROŠTAJ: Ovaj potez Norvežanina će pamtiti svi u Dortmundu

Objavljeno: 21.05.22 u 09:53

Lep gest mladog napadača.

Erling Haland je nedavno dogovorio transfer u Mančester siti, gde će igrati naredne sezone. Talentovani Norvežanin je zbog toga želeo da se zahvali svima u dosadašnjem klubu, Borusiji iz Dortmunda.

Nemački list ‘Bild’ je tako objavio kako je mladi Norvežanin svakom od 33 saigrača i člana stručnog štaba poklonio po luksuzan sat, vredan čak 15.000 evra. Takođe, on nije zaboravio ni ostale zaposlene u klubu, koji su dobili satove od po sedam hiljada evra vrednosti..

Pomenuti izvor navodi kako su oproštajni pokloni Halanda koštali oko pola miliona evra.

– Bila mi je čast da nosim ovaj dres. U Borusiji Dortmund imali smo nezaboravne trenutke, upoznali smo posebne ljude, a da ne govorimo o navijačima koji su uvek bili dvanaesti igrač na terenu. ‘Žuti zid’ je zaista neverovatan. Nikada neću zaboraviti ove stvari. Hvala svima, poručio je Haland na oproštaju od kluba.

Podsetimo, Siti je aktivirao klauzulu iz njegovog ugovora i doveo ga za oko 70 miliona evra, dok će u novom klubu zarađivati oko 30 miliona evra po sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter