0
AdmiralBet ABA Liga

Jurica Golemac ABA Jadranska liga, Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija Beograd, Srbija 14.4.2021. April 14. 2021. foto: Djordje Kostic /STARSPORT

‘U JEDNOJ UTAKMICI JE SVE MOGUĆE’: Tim iz Ljubljane veruje u preokret protiv Zvezde!

Objavljeno: 20.05.22 u 12:50

Veruju u svoj tim!

Košarkaši Cedevita Olimpije će u ponedeljak odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde u okviru majstorice polufinala ABA lige. Uoči tog meča šef stručnog štaba tima iz Ljubljane – Jurica Golemac rekao je:

‘U jednom meču je sve moguće, to je staro pravilo. Izborili smo plasman u finale šampionata Slovenije, momci su u drugom meču pokazali mentalnu snagu i čvrstinu, jer su uspeli da dobiju produžetak, nakon što smo ispustili pobedu iz ruku. Crvena zvezda je favorit, a na nama je da pružimo maksimum, sa ciljem da stignemo do iznenađenja i plasmana u finale.’ – nakon Golemca, nadovezao se iskusni Zoran Dragić:

FOTO: STARSPORT

‘U takmičarskom smo ritmu. Odmah posle pobede nad Zvezdom, slavili smo protiv Rogaške i stigli do finala u šampionatu Slovenije, a sada ćemo pokušati da stignemo i do finala ABA lige. Zvezda će imati ogromnu podršku navijača, ali i ogromno breme na plećima u vidu imperativa pobede. Teško je nositi to breme, a mi ćemo tokom utakmice nastojati da ga učinimo još težim. Daćemo sve od sebe da odigramo utakmicu na visokom nivou, da budemo konkurentni od prvog do poslednjeg minuta, a samim tim i da dođemo u priliku da stignemo do pobede.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter