0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@BolognaFC1909en

POSLEDNJA KONFERENCIJA ZA OVU SEZONU: Ne znam da li ću biti u Bolonji i sledeće godine!

Objavljeno: 20.05.22 u 20:42

Srpski stručnjak uoči poslednjeg kola Serije A!

Opstala je bez drame Bolonja i ove sezone, na čiju se klupu nedavno, nakon pobeđene bolest, vratio i Siniša Mihajlović. U ovogodišnjem izdanju Serije A, poslednji put se obradio novinarima, i istakao kako je zadovoljan sezonom, ali i da ne zna kakva će njegova budućnost u klubu biti.

„Na poslednjoj ovosezonskoj konferenciji pre svega želim da se zahvalim svima koji rade iza kulisa, navijačima koji su nas na trideset stepeni podržavali tokom našeg lošeg meča. Video sam takvu privrženost nekoliko puta u svojoj karijeri. Razgovarao sam sa momcima i nisam očekivao onakav meč prošle nedelje. Iz tog ugla sutrašnji susret je važan. Potrebnio mi je da vidim da tim ne odustaje, a t nije bio slučaj u prethodnoj utakmici što mi se nije svidelo. Pokušavam borbenu crtu da prenesem fudbalerima u fudbalu iu životu. Važno je da izađemo na teren sa pravim stavom“, kazao je Mihajlović.

Da li će ostati u Bolonji?

„Ovde sam 4 godine i osim prve sezone u kojoj sam preuzeo tim, nikada nismo bili u crvenoj zoni. Nismo osvojili deseto mesto, ali je cilj da razvijemo mlade igrače je ostvaren. Nisam još razgovarao ni sa kim u klubu, uradićemo to danas ili sutra. Da li ću sledeće godine biti u Bolonji sto posto – nikada nije sigurno. Ne želim da me osuđuju što sam u bolnici, da zavisi samo od mene znam šta bih želeo da radim, ali ne pitam se samo ja, dve strane su u priči. Sastaćemo se i razgovarati o tome“, istakao je Mihajlović i potom se osvrnuo na Arnautovića kojeg treže mnogi timovi:

„Njegov status ne zavisi od mene. Mogu da kažem da je on neizostavni deo tima, ali kad stigne novac sve se menja. On je svakako važan igrač za nas“.

O borbi za titulu rekao je sledece.

„Najjači je Inter, sa najviše talenta je bio Napoli, a Milan koji je bio najkonstantniji zaslužuje titulu ukoliko pobedi“, rekao je Srbin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter