0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 31: Head coach of Anadolu Efes Ergin Ataman looks on prior to the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 22 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on January 31, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘NISAM REKAO VASI DA ŠUTIRA’: Ataman otkrio tajnu zadnjeg napada! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.22 u 15:19

Potez za pamćenje!

Srpski plejmejker Vasilije Micić je trojkom uz zvuk sirene odveo svoj Efes u finale Evrolige. Turski stručnjak koji sedi na klupi Anadolu Efesa – Ergin Ataman objasnio je zašto je Micić uzeo poslednji šut, kao i da li je bilo planirano da to bude trojka.

‘Hteli smo da iskoristimo ceo napad, zato smo počeli sa svoje polovine. Bilo je neizvesno, pričao sam sa igračima i rekao sam im da napadnemo u poslednjih pet-šest sekundi i da kontrolišemo poslednji produžetak i da napadnemo Vezenkova. Izabrali smo Micića jer je Larkin imao problem sa grčom, nije mogao da napadne.’ – rekao je Ataman i potom dodao:

‘Nisam Vasi rekao da šutira, već da proceni i ‘pročita’ situaciju, možda da napadne, jer su oni bili u bonusu, da ide unutra. Šutirao je, pogodio. Promašili smo neke lakše šuteve, on je taj pogodio i to je košarka. U Atini smo posle produžetka izgubili od njih kad je Slukas dao trojku uz zvuk sirene, sada smo mi dobili.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter