0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Trener Luke Milivojevića naseo na provokacije, pa šutnuo navijača Evertona! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.22 u 11:13

Veliko slavlje na ‘Gudisonu’ ništa nije moglo da pokvari!

U zaostaloj utakmici 33. kola Premijer lige, fudbaleri Evertona ugostil su Kristal Palas. Karamele su upisale trijumf rezultatom 3:2, nakon velikog preokreta na ‘Gudison Parku‘ u Liverpulu. Gubili su domaći 0:2 na poluvremenu, ali očigledno da je ekipa fantastično odgreagovala na savete i motivacioni govor trenera Frenka Lamparda. Everton se odaljio na četiri boda od crvene zone, pa je obezbedio opstanak u Premijer ligi, s obzirom da je do kraja takmičenja preostala samo još jedna runda.

Po zavšertku meča dogodila se situacija zbog koje je trener Kristal Palasa, Patrik Vijera pod istragom Saveza. Mnogo navijača je uletelo na teren da proslavi pobedu, a jedan od njih je neprestano provocirao legendarnog Francuza.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BenchWarmers (@bewarmers)

Vijera više nije mogao da izdrži, pa se okrenuo i udario ga nogom. Uleteo je ubrzo još jedan navijač koji je odgurnuo Patrika, ali obezbeđenje je sprečilo nastavak sukoba. Vijera nije želeo da komentariše situaciju pred novinarima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter