0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKADA VELIKA NADA CRVENE ZVEZDE: Potpisuje za jednog od najvećih rivala crveno-belih!

Objavljeno: 20.05.22 u 17:03

Neuspela epizoda u Holandiji.

Nije baš Luka Adžić ostao u najlepšim sećanjima navijača Crvene zvezde, jer i pored ogromnog talenta i statusa prvotimca koji je imao još od svoje osamnaeste godine, nije želeo da produži ugovor, pa je uz dosta manje obeštećenje pojačao Anderleht. Potom je nastavio turneju po Beneluksu, igrao za Emen i Zvole, a imao je avanturu i u Turskoj.

Ipak, pošto ni u jednom od tih klubova nije pokazao očekivano, on zvanično postaje slobodan igrač prvog dana jula ovog leta, a kako Telegraf saznaje, Čukarički je ozbiljan u nameri da nekadašnjeg mladog reprezentativca vrati u Beograd.

Kada je revitalizacija karijere u pitanju, Čukarički se pokazao kao najbolja sredina na teritoriji naše zemlje, a Adžiću je novi početak prekopotreban. On je od odlaska iz Zvezde postigao svega četiri pogotka, a Brđanima će naredne sezone itekako trebati kreacije, što se videlo po nedostatku efikasnosti u doigravanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter