0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic (L) and Alfredo Morelos Fudbal-UEFA Europa League Round of 16-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Rangers Glasgow Beograd, 17.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NA KORAK OD SNA: Ceo život sam sanjao da igram pred punom Marakanom i osvajam titule!

Objavljeno: 20.05.22 u 17:44

Štoper govorio za klupski sajt.

Samo još jedan bod deli Crvenu zvezdu od titule prvaka Srbije, a jedan od najzaslužnijih za istorijsku petu ljubilarnu jeste defanzivac austrijkse reprezentacije, Aleksandar Dragović, koji je za sajt tog kluba govorio o sezoni, ali i onome što predstoji.

Iza nas je dug put. Došao je trenutak da budemo nagrađeni za sve što smo uradili tokom sezone. Ali moramo da napravimo i taj poslednji korak – izjavio je Dragović, a preneo klub.

Ističe da su crveno-beli zaslužili titulu.

Zaslužili smo titulu. Pokazali smo kvalitet i veliku želju. Utakmica protiv Voždovca će biti kruna sezone. Sanjao sam o titulama sa Zvezdom, a sad me samo jedan meč deli od prve, a nadam se ne i poslednje – rekao je defanzivac Zvezde.

Samo bod ih deli od titule, a bonus je što igraju pred svojim navijačima.

Mogao bih danima da pričam koliko nam znače navijači. Mnogo toga smo prošli zajedno, i zaista je lepo što će ulaz na meč biti slobodan. Siguran sam da će Marakana izgledati fenomenalno – rekao je Dragović, koji je potom dodao:

Ceo život sam sanjao da igram pred punom Marakanom i osvajam titule sa Zvezdom. Ubeđen sam da će navijači doći da nas pozdrave. A zatim, nadam se i da zajedno proslavimo petu uzastopnu titulu – izjavio je Dragović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter