0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: Luka Jovic (R) of Serbia celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic (L) during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

LUKA JOVIĆ FUNKCIONER U ZVIJEZDI? Sve je dogovoreno, napadač Real Madrida potvrdio glasine!

Objavljeno: 20.05.22 u 12:21

Potez koji je mnoge iznenadio!

Proslavljeni srpski internacionalac Luka Jović odlučio je da postane prvi čovek za sportska pitanja u ekipi Zvijeda 09. Naime, reč je o timu koji se takmiči u prvog rangu Republike Srpske i trenutno zauzima 4. mesto na tabeli. Klub je iz etno sela Stanišić, kod Bijeljine, odakle je Jović rodom.

‘Prijateljstvo sa osnivačem i predsednikom kluba, gospodinom Borisom Stanišićem, presudilo je da se uključim u rad kluba Zvijezda 09. Želeo bih da u narednim godinama klub izraste u stabilnog i konkurentnog premijerligaša koji će biti rasadnik talenata. Radićemo na tome da obezbedimo najbolje uslove za napredak mladih igrača.’ – rekao je Jović.

Pre nekoliko meseci je na njegovu preporuku u klub stigao njegov nekadašnji saigrač – Petar Orlandić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter