2
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

LINTA PRED CRVENU ZVEZDU: Huk sa tribine vetar u leđa!

Objavljeno: 20.05.22 u 23:13

Trener Voždovca pred poslednji meč u sezoni.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju na svom terenu ekipu Voždovca u okviru poslednjeg kola doigravanja za šampiona Srbije. Crveno-beli su na bod osvajanja titule, ali i Zmajevima je svaki bod bitan jer jure plasman u evropske kvalifikacije. Povodom ovog gostovanja, trener tima sa Voždovca, Aleskandar Linta obratio se medijima.

”Od kada sam došao u klub, ne zanimaju me tuđi interesi, zanimaju me samo interesi fudbalskog kluba Voždovac i interesi mojih igrača. Ideja je uvek ista, da uz dobre i prepoznatljive igre, dođemo do rezultata. Cilj je motivisati i afirmisati ove igrače, poboljšati ih u svakom aspektu, od ljudskog do igračkog. Moramo da ostanemo pozitivni i da fokus bude samo na nama“, istako je Linta i osvrnuo se na činjenicu da crveno-beli očekuju veliku posetu:

”Želim da mojim igračima huk sa tribina ne bude opterećenje već vetar u leđa koji će im pomoći da se pokažu u što boljem svetlu. Važno je greške svesti na minimum i verovati jedni u druge do pozitivnog rezultata.”

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca, na programu je u nedelju od 18.30 časova.

0
0

2 Komentara

  1. Jer ti misliš da dođe 30000 ljudi i da češ da pobediš.A šta ako radnički uzme bod. Odlično je to što ste se protiv Partizana vukli po terenu jer će to kod nas da probudi inat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter