0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@Eintracht

GRADONAČELNIK UZEO PEHAR KAPITENU: Rode u neverici na proslavi osvajanja LE! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.22 u 21:42

Političar kao političar.

Opšte poznata činjenica na ovim prostora jeste da većina političara ne mogu da stanu u istu rečenicu sa moralom i samopoštovanjem, ali je po pravilu, to na zapadu nešto drugačije, ili smo tako mislili. Drugačija slika dolazi nam iz Frankfurta, gde je Ajtnraht slavio titulu Lige Evrope.

Da podsetimo, Orlovi su do pehara stigli na seldeći način. Nakon regularnog dela bilo je 1:1, strelci su bili Aribo i Bore, a nakon penal serije bilo je 5:4 za tim iz Nemačke. Ajntraht je uspeo da osovoji drugi trofej drugog po rangu fudbalskog evropskog takmičenja.

Ipak, došlo je do velike prosleave u tom gradu, a fudbaleri i stručni štab trebali su da budu dočekani na balkonu gradske skupštine. Na putu do balkona kapitena Sebastijana Rodea i šefa struke Olivera Glasnera presreo je upravo gradonačelnik, Peter Feldman, koji im je bukvalno oduzeo pehar izu ruku. Velika sramota u najmanju ruku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter