(190918) -- DORTMUND, Sept. 18, 2019 (Xinhua) -- Ansu Fati (front R) of Barcelona vies with Mats Hummels of Dortmund during the UEFA Champions league group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Sept. 17, 2019. (Photo by Joachim Bywaletz/Xinhua)
in ,

FABRICIJO ROMANO JAVLJA: Sve je gotovo, Terzić preuzima Borusiju!

Velika smena!

Uprava Borusije iz Dortmunda odlučila je da smeni Marka Rozea sa mesta trenera. Oni su nezadovoljni činjenicom da ih je u Ligi Evrope eliminisao Rendžers, kao i da su u Bundesligi završili drugi.

‘Ovo je rezultat intenzivne analize sezone u kojoj su učestvovali Hans-Joakim Vacke, Mihael Cork, Sebastijan Kel i Matijas Zamer uz Rozea. Ovo nije lak dan za bilo koga od nas, jer međusobno poštovanje ostaje ogromno. Nakon sezone koja je bila nezadovoljavajuća iz raznih razloga, moramo priznati da nismo iskoristili većinu naših prilika u mnogom oblastima!’ – saopštio je klub.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1527608256666927104

Kako javlja dobro poznati italijanski novinar, Fabricijo Romano, Borusija je blizu dogovora sa Edinom Terzićem, koji bi trebao da zameni Rozea.

 

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SUDIJSKA KOMISIJA ODLUČILA, ON SUDI FINALE KUPA: Mladi arbitar stupa na veliku scenu!

SRPSKI STRUČNJAK IMA NOVI KLUB: Iz Mačve u inostranstvo!