1
Domaći fudbal

stadion Rajko Mitic total marakana Srbije Super Liga Crvena Zvezda - Napredak 14. Mart 2020. 14.3.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE: Kapije ‘Marakane’ će biti otvorene, ali da biste ušli u ložu morate da imate pozivnicu!

Objavljeno: 19.05.22 u 12:21

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju od 18 časova i 30 minuta dočekati Voždovac u okviru sedmog, ujedno i poslednjeg kola plej – ofa nacionalnog šampionata.

Fudbalerima Crvene zvezde dovoljan je bod kako bi i matematički obezbedili šampionsku titulu. Kapije Marakane biće otvorene za sve vas, a u sektore VIP Zapad, VIP Galerija, kao i u sve lože, moći će da se uđe isključivo sa pozivnicom.

Pred izabranicima Dejana Stankovića je jedna od najvažnijih utakmica u sezoni i svega jedan osvojen bod doneće Zvezdinim fudbalerima i petu uzastopnu titulu prvaka Srbije. Upravo zato je važno da tribine Marakane budu ispunjene u što većem broju, a tim povodom, klub iz Ljutice Bogdana je odlučio da otvori kapije stadiona „Rajko Mitić“ za sve navijače. Ulaz na sve tribine Marakane biće potpuno besplatan, ali će za neke delove stadiona procedura biti drugačija. Naime, u sektore VIP Zapad, VIP Galerija, kao i u sve lože ulaz će biti moguć samo i isključivo uz pozivnice.

Pozivnice će se odnositi pre svega na sve one ljubitelje crveno-belih boja, koji imaju sezonsku kartu, kao i na sve sponzore kluba. Svima njima u znak zahvalnosti biće poslate pozivnice, i imaće adekvatne pozicije sa kojih će moći da uživaju u pravom spektaklu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. ..osim ‘kapiya’ jos ce mnogo sto sta biti ‘otvoreno’, kao po navici i visedecenijskom im obicayu..nece se znati cija mu*da iz ciye quzice ‘vire’..daaa pUntersi izre*ntirani..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter