0
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije-Polufinale-Semi-Finals-Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 11.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

TITULA JE SVE DALJA: Partizanu neće uopšte biti lako – evo sa kim ‘parni valjak’ može da se sastane u trećem kolu kvalifikacija za LE!

Objavljeno: 19.05.22 u 13:54

Partizan saznao četiri potencijalna rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Matematički još uvek ništa nije gotovo, ali nada kod navijača Partizana da njihov tim može da osvoji šampionsku titulu polako se gasi, pošto je do kraja prvenstva ostalo još jedno kolo a da bi se to desilo Crvena zvezda mora u nedelju da izgubi od Voždovca na svom stadionu, a Partizan u Humskoj pobedi Radnički iz Niša.

Ukoliko Zvezda osvoji titulu, Partizan će kao drugoplasirana ekipa svoj evropski put početi iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

from left Nikola Terzic Sasa Zdjelar Marko Jevtovic Slobodan Urosevic Igor Vujacic Nemanja Miletic Aleksandar Miljkovic goalkeeper Nemanja Stevanovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 16.04.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Već sada, ekipa iz Humske ulice zna četiri potencijalna rivala koja će dobiti iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a to su Dinamo Kijev, Midtjiland, Fenerbahče i APOEL.

Kao povlašćene ekipe, žreb će Dinamo i Midtjiland spojiti sa Fenerom ili APOELOM, a dva poražena tima iz ovog dvomeča igraće sa Partizanom za ulazak u plej-of drugog po kvalitetu fudbalskog takmičenja u Evropi.

Inače, mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraće se 4. i 11. avgusta, dok su utakmice plej-ofa na programu 18. i 25. avgusta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter