0
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/Twitter

‘TAKO JE ROĐEN FENOMEN’: Knjiga o srpskom fudbaleru će danas ugledati svetlost dana – Prandeli otkrio zbog čega je Vlahovića izbacio sa treninga!

Objavljeno: 19.05.22 u 17:20

Zanimljive priče o srpskom fudbaleru.

Urednik ‘Tutosporta’ Gvido Vačago danas će predstaviti knjigu koju je posvetio srpskom reprezentativcu Dušanu Vlahoviću.

Knjiga pod nazivom ‘Vlahović, priča bez kraja. Tako je rođen fenomen‘ govori o afirmaciji srpskog asa u Seriji A. Ćezare Prandeli, Pantaleo Korvino, Alberto Marangone su ljudi koji su pratili razvoj našeg golgetera a sada su izneli razne zamimljive priče o Vlahoviću.

Vlahović je bio kao dijamant prašnjav i umrljan od stajanja i zaborava. Bilo je dovoljno da ga prepoznam, očistim i malo izglancam da bi počeo da sjaji – rekao je Prandeli i potom dodao:

Ostajali smo satima posle grupnih treninga na terenu da bi radil individualno na poboljšavanju njegovih kvaliteta i kako bi memorizovao i automatizovao određene pokrete i reakcije u datim sitaucijama. Na kraju bih ja uvek morao da kažem: `Dosta Dušane idemo na tuširanje’. A on je insistirao da nastavimo, kao dečak: ‘Molim te šefe, još jednom da ponovimo akciju, još jedan centaršut, još jedan napad na prvu stativu, još jedan’. Na kraju sam morao da mu podviknem da završimo sa treningom jer nije bilo normalno da treje pet sati – ispričao je proslavljeni trener.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter