1
Fudbal

Sudija Srdjan Jovanovic Finale Kupa Srbije, Crvena Zvezda - Partizan, derbi, derby 25.5.2021. Maj 25. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘ŠAMAR’ SRPSKOM SUDIJI: Ovo niko nije očekivao – Srđan Jovanović neće deliti pravdu na SP u Kataru!

Objavljeno: 19.05.22 u 16:20

Za njega nema mesta.

Sudijski komitet FIFA danas je objavio spisak arbitara koji će deliti pravdu na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu koje će se održati u Kataru.

Čak 36 glavnih sudija, 69 pomoćnih i 24 VAR sudija našlo se na spisku, a ono što je mnoge iznenadilo jeste to da na Mundijalu u Kataru neće suditi najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović.

Već godinama unazad Jovanović sa svojim timom uspešno deli pravdu na evropskoj sceni, pa je mnoge šokirala ova odluka Sudijskog komiteta.

– Kao i uvek, kriterijum koji smo koristili jeste „kvalitet na prvom mestu“ i izabrani zvaničnici predstavljaju najviši nivo suđenja širom sveta – rekao je predednik Sudijskog komiteta Pjerluiđi Kolina.

Spisak sudija koji će deliti pravdu na Svetskom prvenstvu u Kataru pogledajte OVDE.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter