0
Boks

FOTO: Youtube/Screenshot

OGROMNA TRAGEDIJA: Bokserski svet u neverici – bio je nepobediv, a onda se samo srušio u ringu i preminuo na licu mesta! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Objavljeno: 19.05.22 u 16:50

Tužna vest iz sveta boksa.

Ljubitelji boksa ostali su šokirani kada su saznali za veliku tragediju. Naime, tursko-nemački bokser Musa Askan Jamak iznenada je preminuo, i to u ringu.

Musa je bio neporažen u čak 75 mečeva, a u ringu je pao zbog posledica srčanog udara. Njegov protivnik na tom meču bio je Hamze Vander, a 36-godišnjem bokseru je pozlilo na samom početku treće runde.

Nakon što se srušio na pod, njegov tim mu je ukazao prvu pomoć. Veliki broj ljudi je pretilo spasiocima pošto su navodno zakasnili sa svojom intervencijom, zbog čega je morala da reaguje i policija i osigura ring kako ne bi nastao još veći haos.

Jamak je bio veoma uspešan bokser, u poluteškoj kateogriji je postao evropski i azijski prvak, a takođe imao je WBF i GBU pojase. U 75 mečeva je bio neporažen, a ovo mu je bila deveta profesionlna borba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter