1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘NISAM VIDEO KADA JE UŠLA’: Pogledajte kako je Vasa odveo Efes u finale! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.22 u 22:21

Fenomenalni Vasilije Micić!

U okviru prve polufinalne utakmice Fajnal-fora Evrolige, snage su u srpskoj prestonici odmerile ekipe Anadolu Efesa i Olimpijakosa. Aktuelni šampion Evrope, Efes, slavio je nakon uzbudljive završnice rezultatom 77:74. Turski klub je izborio plasman u finale pogotokom Vasilija Micića za tri poena, u poslednjoj sekundi utakmice. Reprezentativac Srbije je još jednom pokazao da je pravi lider tima iz Istanbula.

Vasa se oglasio  po završetku utakmice.

-Interesantna utakmica sve vreme. Imali smo sreću da je Šejn bio jako raspoložen na početku, održavao nas je sve vreme u meču. Ejajdža nam se priključio u trećoj. Mislim da smo igrali već dosta puta i okusili smo šta znači igrati ove mečeve, što kroz Galatasaraj, što kroz Fenerbahče, pa i u Evroligi, da nismo osećali taj dodatni pritisak. Bilo je prelepo igrati pred tim njihovim navijačima, imali smo i svoju, skromnu podršku, na kraju smo zasluženo pobedili. Nismo paničili, nismo pravili neke ishitrene greške – kazao je Micić, a zatim se osvrnuo na poslednji napad:

-Nisam očekivao da će ovako da bude na kraju. Ostao sam smiren, sve vreme sam imao neki fin osećaj u sebi da, bez obzira što nisam u nekoj formi i što sam imao neku malu povredu, ostao sam smiren i strpljiv do kraja i to je dalo rezultat – rekao je Vasa i otkrio jedan zanimljiv detalj iz odlučujućeg napada:

-Nisam video kada je ušla, samo sam po hali osetio da je to koš – zaključio je ogranizator igre Anadolu Efesa.

Pogledajte kako je Micić odveo Efes u veliko finale.

 

0
0

1 Komentara

  1. BRAVO VASO GROBARCINO, srusio si ih k’o sto ce tinPu chmarakkanu za novu ‘bazu’.. qasspROMa..jbg. ..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter