0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain reacts during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NIJE IM DUGO TREBALO: PSŽ se ne šali – odlazi Mbape a dolazi jedan od najboljih napadača na svetu!

Objavljeno: 19.05.22 u 12:51

Na pomolu veliki transfer.

Kako vreme prolazi sve je izvesnije da će Kilijan Embape na kraju sezone napustiti prestonicu Francuske, pošto ne želi da produži ugovor sa PSŽ-om.

Pokušali su čelnici francuskog giganta da ubede brzonogog fudbalera da stavi svoj paraf na novi ugovor, ali ubeđivanja su prošla bezuspešno.

Zbog toga, Parižani su krenuli u potragu za njegovom zamenom. Naime, novinar Bilda, Kristijan Falk, saopštio je da bi napadač Liverpula Sadio Mane mogao da obuče dres PSŽ-a.


Francuzi Maneu nude astronomski ugovor, i spremni su gotovo na sve kako bi ga videli na ‘Parku prinčeva’. Njemu ugovor sa Liverpulom ističe narednog leta, pa je sada jasnije zbog čega senegalski golgeter nije želeo da produži saradnju sa velikanom sa ‘Enfilda’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter