1
Evroliga

delije navijaci fans supporters zastave Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22 Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘HOTSPORT’ NA ULICAMA BEOGRADA: ‘Crveni’ se prestonica Srbije, navijači Olimpijakosa napravili šou u Knez Mihailovoj! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.22 u 14:49

Masa navijača u centru grada.

Ponovo su sve oči uprte u prestonicu Srbije. Beograd je definitvno grad košarke, pošto će se ponovo u glavnom gradu naše zemlje održani Fajnal for Evrolige.

Četiri ekipe boriće se za trofej najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi. Večeras od 18 časova, sastaće se košarkaši Efesa i Olimpijakosa, dok će u drugom polufinalu snage odmeriti Barselona i Real.

Ulice Beograda preplavile su crveno-bele boje. Navijači grčkog velikana došli su u velikom broju u Beograd kako bi podržali svoje ljubimce na Fajnal foru.

Ako je verovati grčkim medijima, put Beograda krenulo je oko 10.000 navijača, dok je 2010. godine u prestonici Srbije bilo 6.000 pristalica Olimpijakosa.

Atmosferu sa Trga republike pogledajte u priloženom video snimku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. ..pre bih rekao da se ‘crveni’ prestonica od ljubitelja ‘auspuha’..?!!! SRAMOTA BRE za sve normalne ljude u Srb. u cega su pretvorili gla. gr. Srb. i f4EL u pa*radu ..kicha i shu*nda..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter