0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDINI BISERI NAPRAVILI FEŠTU, POBEDNIČKA ŠETNJA I POZIV NA MEČ ODLUKE: Prolaznici oduševljeni, ‘Pobednik’ svedočio novom podizanju pehara! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.22 u 16:36

Spektakl u najavi! 

Omladinci Crvene zvezde su danas na posebno zanimljiv način proslavili osvajanje šampionske titule, a ujedno i pozvali navijače da predstojećeg vikenda podrže prvotimce kako bi oni obezbedili 33, ujedno i petu uzastopnu titulu šampiona države.

Zvezdini juniori su nakon završenog treninga sa mnogo uzbuđenja krenuli sa stadiona „Rajko Mitić“. Od Terazija je počela njihova šampionska šetnja, a upotpunili su je barjaci sa motivima kluba koji će moći da se kupe posebno za utakmicu protiv Voždovca.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Na veliko oduševljenje svih prolaznika u Knez Mihailovoj ulici Zvezdini biseri su imali i spremne pozivnice za predstojeći meč ekipe. Takođe, vrlo često su zastajali kako bi se fotografisali sa navijačima, i naravno, kako bi im obezbedili što lepše uspomene sa ovog crveno-belog događaja. Tradicionalno, njihova krajnja destinacija bio je „Pobednik“ na Kalemegdanskoj tvrđavi. Simbolično su upravo kod „Pobednika“ omladinci podigli trofej i imali priliku da se fotografišu, uživaju u druženju sa zvezdašima, naravno i da na taj način pozovu sve navijače Crvene zvezde da podrže prvotimce. I ovog puta, na izuzetno kreativan način obeleženo je osvajanje još jedne šampionske titule.

Podsetimo, juniori su u prethodnom kolu remizirali sa ekipom Mladosti u Lučanima rezultatom 2:2, i na taj način dva kola pre kraja prvenstva i matematički obezbedili šampionsku titulu. Crveno-beli biseri su nakon 28 odigranih kola osvojili 67 bodova, uz gol razliku 87:35, i na taj način potpuno zasluženo, dva kola pre kraja šampionata, stigli do treće uzastopne titule prvaka Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter