0
Evroliga

Final 4l -Euroleague 2021/22-Opening Press Conference Beograd, 18.05..2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SVE OČI SU BILE UPRTE U NJIH DVOJICU: Bartomeu i Obradović se srdačno pozdravili, a onda je prvi čovek Evrolige izgovorio moćne reči! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.22 u 14:53

Zaista lepe reči.

Prvi čovek Evrolige Đorđi Bartomeu lepim rečima je govorio o Beogradu na konferenciji za medije pred početak Fajnal fora koji počinje sutra.

Final 4l -Euroleague 2021/22-Opening Press Conference
Beograd, 18.05..2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Na početku svog izlaganja, Bartomeu je Beograd nazvao gradom košarke.

Dobrodošli u Beograd, grad košarke – rekao je prvi čovek Evrolige i potom dodao:

Nismo bili sigurni da li ćemo imati navijače na tribinama. Zbog njih igramo i nismo mogli da imamo još jedan fajnal-for bez njih. Hvala Berlinu jer su razumeli tešku odluku, kao i Beogradu koji je uspeo da preokrene sve i organizuje turnir u ovim izazovnim vremenima. Bile su ovo teške dve godine, ali je velika sreća videti pune arene – izjavio je Bertomeu.

Final 4l -Euroleague 2021/22-Opening Press Conference
Beograd, 18.05..2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Osvrnuo se Bartomeu i na dešavanja u Ukrajini.

Nadamo se da će mir doći brzo. Ne smemo da zaboravimo da neki timovi neće završiti sezonu koju su počeli zbog toga. Mnogo je neizvesnosti i to će sigurno trajati neko vreme, ali uprkos svim izazovima, želimo da slavimo košarku. Timovi su spremni da pruže sjajan F4. Čestitam Barseloni, Realu, Olimpijakosu i Efesu koji su došli ovako daleko. Hvala njima, ali i ostalim timovima koji su nam priredili sjajnu sezonu – zaključio je Bertomeu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter