0
Evroliga

Anadolu Efes Practice Final 4l -Euroleague 2021/22-Opening Press Conference Beograd, 18.05..2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SIMON SE REŠIO ODGOVORNOSTI: Jednu stvar prepušta Vasi Miciću! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.22 u 19:46

Hrvat našao vreme i za humor.

U četvrtak počinje završni turnir Evrolige koji se igra u Beogradu, a današnji dan je rezervisan za razgovore učesnika sa medijima. Među njima je i košarkaš Efesa, Kruonoslav Simon, ima najviše moguće ambicije.

„Odličan osećaj, drago mi je da ćemo igrati pred punom ‘Arenom’ i očekujem da odbranimo titulu. To nam je, svakako, cilj. Kada si šampion onda te drugačije gledaju. Onda svi žele da te skinu sa tog trona i sigurno da to i nas očekuje. Imamo dve utakmice, imamo kvalitet i samopouzdanje i ja se nadam da stvarno imamo šanse da opet pokažemo da smo najjači“, rekao je Simon novinarima u Beogradu, da bi se nadovezao:


„To je očekivano, ali i lepo. Imamo sve igrače koje su iskusni i koji sa tim nemaju problema, pa mi je u jednu ruku i drago što će biti tako i znam da su oni ‘vaterni’. Biće sigurno interesantna utakmica“.

Gde će se titula slaviti, ipak, ostaje na plećima kao odgovornost Vase Micića, koji je već u više navrata igrao u Beogradu.

„To ima jedan drugi saigrač, ima broj 22, pa njega pitajte“, aludirajući na srpskog plejmejkera.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter